Livrare & Returnare produse

    Livrarea produselor

Transportul este gratuit doar pentru comenzi mai mari de 200 lei . In caz contrar transportul costa 20 lei .

Firma noastra are contract de colaborare cu Fan Courier Express , care livreaza produsele comandate de la noi in 24-48 de ore in toate orasele din tara .

Inainte sa livram comenzile sunam clientul pentru a discuta ultimele detalii despre produse si sa-i confirmam daca sunt pe stoc . Nu livram inainte sa ne confirmati comanda telefonic .

    Returnarea produselor

Nu este acceptata cu plata ramburs si se poate face in urmatoarele cazuri :

- Fara motiv :

Clientul are la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a decide daca pastreaza sau nu respectivul produs . Daca clientul opteaza sa returneze produsul atunci poate sa o faca doar daca este in stare noua in cutia originala  insotit de bonul fiscal si suportand costul transportului . In acest caz firma noastra va restitui contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data primirii produsului returnat .

- Schimbarea produsului cu alta marime sau produs :

Clientul poate sa schimbe produsul cu o alta marime sau cu un alt produs identic ca pret . Daca clientul alege schimbarea cu un produs mai scump atunci va trebui sa achite diferenta de pret. In ambele cazuri clientul va suporta costul transportului . Mentionam ca  nu este posibila returnarea contravalorii respectivului produs daca au trecut mai mult de 14 zile de la primirea produsului . 

- Schimbarea produsului pentru defecte de fabricatie :

Garantia oferita de producator sau importator este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului . Returnarea lui se va face doar insotit de bonul fiscal  care confirma data achizitionarii produsului clientul suportand plata transportului .  Defectele de fabricatie nu sunt stabilite de firma noastra ci de producator sau importator care dupa analiza produsului isi rezerva dreptul de a schimba sau nu respectivul produs . Mentionam ca producatorul sau importatorul poate sa repare produsul cu defecte de calitate daca are posibilitatea . Daca producatorul nu mai poate repara sau schimba produsul respectiv din cauza stocului epuizat atunci clientul poate opta pentru un alt produs cu pret identic sau cu pret superior achitand diferenta de pret . In cazul in care clientul nu doreste un alt produs la schimb atunci firma noastra va  returna contravaloarea respectiva in maximum 14 zile de la optiunea clientului .

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula returnarea produselor sau contravaloarea lor in cazul in care nu se indeplinesc conditiile de mai sus. 

Clientii nostri beneficiaza de toate drepturile legale privind cumparaturile online in conformitate cu dispozitiile Administratiei Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) reglementate de UG34/2014 , LG449/2003 , OG130/2000 . 

Pentru orice informatie sau reclamatie puteti suna la ANPC la tel. 0800 080 999 .